Ingredientele mele:
500 g paste farfalle, fierte dar nu chiar complet
1 ceapa calita
400 g legume mixte congelate
telemea dupa gust - cam 200 g
4-5 catei de usturoi zdrobiti
200 ml lapte
vreo 5 linguri de smantana
sare, piper, oregano
cascaval ras (sau felii) de pus deasupra
Am fiert pastele, dar nu chiar complet. le-am lasat deoparte la scurs.
Din usturoiul zdrobit, lapte, smantana, sare, piper si oregano am facut sos.
Intr-un castron mare am amestecat pastele cu legumele, ceapa calita si telemeaua rasa.
Le-am pus in tava si deasupra am turnat sosul.
Am dat la cuptorul preincalzit pana cand am vazut ca incepe sa se rumeneasca, atunci am acoperit totul cu cascaval felii si ma mai lasat in cuptor pana s-a topit cascavalul.
Delicios!!!!
S-a lasat cu lins farfuria si cereri de bis!
No comments:
Post a Comment