Excelenta prajitura, cu tot cu modificarile mele!
Citez:
"Blat
5 oua
150g zahar
7 linguri faina
5 linguri ulei
1 praf de copt
3-4 linguri de cacaua
100g nuci taiate marunt
Crema
1 pachet de unt
250g mascarpone
4-5 linguri zahar pudra
+ 3 banane tari
Glazura
100g ciocolata
50ml frisca lichida
Crema: Untul se mixeazase adauga crema de mascarpone si zaharul. Se umplu blaturile cu crema, jumatate se pune intre foi, iar restul deasupra. Se aseaza bananele taiate felii.
Glazura: Ciocolata se topeste impreuna cu frisca la foc. Se toarna calduta peste prajitura."
Modificari:
- branza dulce in loc de mascarpone
- 2 linguri de faina in plus, in loc de nuci
- adaugat esenta de portocale (face echipa buna cu cacaoa)
- coaja de lamaie adaugata la crema
- fara banane
Doua variante:
1) blat - crema - blat - crema - ciocolata neagra topita si spritata deasupra
2) blat - crema - blat - glazura de ciocolata neagra
No comments:
Post a Comment