Deh, omul mai și experimentează, ce iese, aia iese, comestibil să fie. :))))
Așa am făcut io cu aceste gogoși la cuptor, care în final au ajuns să fie muffins (brioșe).
Foarte delicioase, dar nu au nici o legatură cu gogoșile.
Sursa: http://tucsokbogar.blogspot.hu/2010/11/cukorfank.html
Traducere din lb maghiară:
Ingrediente:
175 grame de zahăr
1 ou
200 g făină
2 lingurite praf de copt
50 ml de ulei
200 ml lapte
Extract de vanilie 1 lingurita
sare
Mod de pregătire:
Ouăle se mixează cu zahărul până devin cremoase.
Se adaugă alternativ praful de copt amestecat cu faina, laptele și uleiul.
Se amestecă până la omogenizare.
Se adaugă un vârf de cuțit de sare și esența de vanilie.
Se obține un aluat destul de fluid (cam ca cel de chec).
*** Am porținat aluatul în formele de silicon si am copt la foc 20 de minute la foc mediu spre mic. (le-am încercat cu scobitoarea ca sa văd daca s-au copt suficient).
*** Când s-au răcit pe unele le-am pudrat cu zahăr praf, pe altele cu zahăr praf amestecat cu scorțișoară.
No comments:
Post a Comment