Ingrediente:
* 700 g aripi de pui (7 bucati)
* 2 Lg ulei
* 1 Lg miere
* 1-2 Lg zeama de lamaie
* 50 ml vin alb (dulce)
* 1 lg sos de soia
* 1 Lg mustar
* 1 lg boie dulce
* 1 lg cimbru uscat
* 1 lg mic condimente souvlaki
* 1 lg sare (ca si completare, dupa gust)
Mod de preparare:
Am amestecat toate ingredientele si am lasat aripile de pui la marinat in acest amestec cam 24 de ore.
Am asezat aripile in vasul yena, am turnat tot amestecul peste ele, am pus capacul si am dat la cuptorul rece, la foc maxim (aragaz clasic, vreo 220-250 grade celsius) timp de 40 de minute.
Dupa care le-am verificat, am turnat sos peste ele si am mai lasat vreo 10 minute, fara capac.
Lipicioase, aromate, gustoase ... nu stiu cine va spala vasele :)))
No comments:
Post a Comment