Pages

Saturday, August 22, 2015

Chec (placinta) aperitiv (5) - Kevert pizza


Aceeasi reteta, cu mici modificari

Tava 38 x 25 x 7 cm (cea mai mare pe care o am :D )

De data asta SunFood Fructe Si LegumeLidl Romania si Kaufland Romania si-au dat mana si a iesit un delicios chec aperitiv!!!

* 10 oua, batute cu mixerul
* 3 Lg smantana
* 3 Lg ulei
* 200 g faina
* 2 lg sare
* condimente: oregano, piper, amestec spaniol de la Lidl
* 1 conserva boabe de porumb de la SunFood
* 1 conserva ciuperci de la Kaufland, maruntite
* 4 ardei grasi, taiati marunt
* cateva felii de salam, taiat bucatele
* o mana de patrunjel, tocat marunt
* 400 g cascaval, dat pe razatoare

Am amestecat ouale batute cu smantana si uleiul.
Apoi am adaugat faina cernuta, sarea si celelalte condimente.
A urmat restul ingredientelor, porumbul, ciupercile, ardeii, salamul, patrunjelul si cascavalul.
Am turnat amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul preincalzit, 
la aprox 200 grade C (foc mediu spre mare la cuptorul meu clasic, pe butelie) pentru 40-50 de minute (se verifica daca s-a rumenit suficient).














No comments:

Post a Comment

Printfriendly

Print Friendly and PDF

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).