Aceeasi reteta, fara stafide, fara coaja de lamaie, dar tot cu praf de budinca de vanilie in loc de faina
De data asta chiar am lasat la 160 de grade C, timp de 60 min, asa cum scrie in reteta din care m-am inspirat, insa cuptorul meu clasic, pe butelie n-a fost suficient pentru ditamai budinca, asa ca a trebuit sa ridic temperatura si sa mai las vreo 15 min la 200 de grade C.
Ingrediente
1 kg branza dulce (Pilos, la galetica)
250 g zahar
7 buc oua
175 g unt (topit si racorit)
esenta de vanilie si altceva, dupa gust
coaja de lamaie (optional)
1 varf de cutit sare
4 Lg faina - am inlocuit cu 1 plic praf
budinca de vanilie
3 Lg gris
1 lg praf de copt
2 Lg lapte praf (se poate inlocui cu 2
linguri de faina sau gris)
100 g stafide (optional)
No comments:
Post a Comment