Am raspuns la provocarea lansata de Electrolux
si am incercat reteta de negresa cu cartof, propusa de Printesa polonic.
Prajitura delicioasa si foarte usor de facut.
Diferenta a fost cuptorul meu clasic (pe butelie), nu electric si din cauza asta prajitura a stat la cuptor 1 ora, din care 30 min la foc minim (aprox 180 grade Celsius - asa cum se specifica in reteta) si 30 min la foc mediu (200-220 grade Celsius), pana cand a trecut testul cu scobitoarea.
(Tava de guguluf cu diametrul de 24 cm)
Modificari:
* am pus nuca macinata, nu maruntita, pentru ca asta am avut deja la indemana;
* am adaugat coaja de portocale, rasa;
* am adaugat 2 lingurite de cafea solubila;
* am pus doar 350 g zahar in loc de 400 g (noua ne place mai putin dulce)
* am pus Delma pentru copt si gatit in loc de unt.
Interesanta!!! (Y)
ReplyDelete