Ingrediente:
* carne de miel (bucati de coaste, pulpa + carne care a fiert pt ciorba)
* usturoi verde
* cozi de ceapa verde
* 2 fire de leustean
* 1 ceapa batrana
* sare
* piper
* rozmarin
* o mana de frunze de patrunjel
* 250 ml bulion
* putin ulei
Mod de preparare:
Carnea cruda se portioneaza si se pune la prajit in putin ulei.
Cand s-a rumenit se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa si verdeturile tocate.
Tocatorul de la Heinner m-ar fi ajutat foarte mult la maruntitul gramezii impresionante de ceapa verde, usturoi verde, patrunjel si leustean.
Tocatorul de la Heinner m-ar fi ajutat foarte mult la maruntitul gramezii impresionante de ceapa verde, usturoi verde, patrunjel si leustean.
Se condimenteaza totul cu sare, piper, rozmarin, se adauga si patrunjel tocat.
Peste verdeturile calite se pun bucatile de carne care au fiert pentru ciorba.
Se adauga si bucatile rumenite mai devreme si bulionul.
Se fierbe pe foc mic pana cand mai scade lichidul.
Se serveste cu mamaliga sau cu pireu, dupa preferinte.
No comments:
Post a Comment