Aceasta extraordinara gama Pyroflam® pe care v-o oferim este dezvoltata si produsa de compania franceza Arc International.
Sunt recunoscuti in intreaga lume datorita varietatii produselor lor pentru uz casnic si gastronomic.
De zeci de ani aceasta companie si-a dezvoltat o prezenta stabila pe piata pentru produsele sale.
Produsele oferite de Pyroflam® sunt recunoscute in mod special pentru versatilitatea utilizarii. In plus, nu au un aspect similar cu cratitele si tigaile obisnuite folosite in bucatarie.
De asemenea sunt foarte usor de curatat datorita materialului special din care sunt produse. Initial rezultatul unor experimente realizate de NASA, vitroceramica a fost dezvoltata ulterior de Arc International pentru intrebuintarea in bucatarie si alaturi de nutrienti.
Caracteristici
Rezistenta termica cu 70% mai mare decat cea a produselor traditionale din sticla
Suprafata dura, igienica si neporoasa
Produsele Pyroflam® din vitroceramica sunt garantate sa tolereze fluctuatii de temperatura de pana la 450°C
Capace din sticla transparente si cosul de gatire la abur din borosilicat tolereaza puternice fluctuatii de temperatura de pana la 180°C
Garantia Vitro-Ceramic® de 25 de ani
Beneficii
Pyroflam® poate fi folosit pe/in orice produse electrocasnice de bucatarie (cu exceptia celor cu inductie)
Pyroflam® nu se ciobeste, zgarie sau deformeaza
Pyroflam® nu se pateaza si nu retine mirosuri
Pyroflam® isi pastreaza aspectul de nou
Pyroflam® arata bine pe orice masa si la orice ocazie
Permite urmarirea stadiului de gatire
Dovada a calitatii
Vasul care poate sta oriunde
- In congelator
- Pe aragaz
- In cuptor
- Pe masa
- In frigider
- In cuptorul cu microunde
- In masina de spalat vase
Partile transparente de sticla
Capacul de sticla si cosul de abur Pyroflam® sunt realizate din sticla borosilicat de calitate superioara
Rezistenta mare la caldura de pana la 300°C
Rezistenta la pete
Nu se pateaza si nu retine mirosuri
Garantate 25 de ani
Produsele Pyroflam® din vitroceramica sunt garantate ca in uzul casnic zilnic sa isi pastreze forma (intre -40°C si +800°C) si sa tolereze fluctuatii de temperatura (pana la 450°C) timp de 25 de ani de la data achizitionarii. Partile transparente din sticla borosilitcat au garantie de 10 ani in conditiile folosirii zilnice in mediul casnic (intre -40°C si +300°C si cu puternice fluctuatii de temperatura pana la 220°C).
La prepararea retetei care urmeaza mi-ar fi fost de mare ajutor o tava rectangulara mare, pe care as fi putut s-o pun in prima faza direct pe aragaz, iar apoi in cuptor.
Clafoutis cu banane
Pentru fructe:
* 450 g banane
* 30 g unt
* 40 g zahar
Pentru aluat:
* 4 oua
* 270 ml lapte
* 60 g zahar
* 100 g faina
* un pic de sare
* esenta vanilie
Pentru decor:
* zahar pudra cu aroma de vanilie
* scortisoara
Am amestecat cu mixerul laptele, ouale intregi, zaharul, esenta de vanilie, sarea si faina.
Am lasat de-oparte pana am pregatit bananele.
Intr-o tigaie am topit untul, am adaugat zaharul si am lasat putin pana cand zaharul a inceput sa se caramelizele.
Am adaugat bananele taiate feliute si am lasat pana cand totul a deveni cremos si inmiresmat.
In forma rotunda de tort, tapetata pe fund cu folie teflonata, am pus bananele apoi am turnat compozitia cu lapte.
Compozitia este lichida ca si cea de clatite.
Nu va speriati, se va inchega foarte fain si va iesi ceva asemanator cu o budinca.
Am bagat la cuptor pentru 30 minute pe foc mediu si inca 10 minute la foc minim.
Apoi am lasat prajitura in cuptorul stins, cu usa deschisa pana s-a racorit putin.
Reteta originala spune ca nu se deschide usa cuptorului pt ca se prabuseste, am respectat aceasta indicatie.
Oricum prajitura se va dezumfla pe masura ce se raceste. Nu va faceti griji, asa e normal.
Prin acele mici deschizaturi se imprastia in bucatarie o aroma de nu mai aveam rabdare sa se raceasca prajitura!
Am pudrat prajitura racita cu zahar praf amestecat cu putina scortisoara.
Ca aspect nu e cine stie ce, dar la gust e super! iese o prajitura parca ar fi budinca si seamana la gust cu clatitele cu mere pe care le facea bunica! sweet memories :)
Mai, mai, ce minunatie am vazut eu aici! Cred ca a fost tare gustoasa.
ReplyDeleteMi-a placut si modelul din zahar pudra de pe deasupra :)) foarte aspectuos!