Saturday, May 8, 2010

Curcubeul sperantei

Photobucket

Saptamana ce tocmai s-a terminat a fost foarte incarcata din multe puncte de vedere, a fost tensionata, dar si vesela, plina de surprize si de sperante.
Am avut fericita ocazie sa ma convinga ca mai exista oameni deosebiti, oameni cu suflet, care chiar si in aceste vremuri grele reusesc sa intinda o mana de ajutor. Despre aceste persoane deosebite o sa va povestesc la momentul potrivit.
Momentan vreau sa spun doar ca io cred in semne. Ieri am fost asaltata de o gramada de ganduri disperate, care mai de care si imi simteam sufletul greu. Insa spre seara a avut loc un mic fenomen care prin simpla aparitie m-am facut fericita.
Dupa ploaie a aparut un CURCUBEU! Destul de firav, dar cu culori bine definite. A fost chiar dublu, al doilea din dreapta abia putand fi sesizat. A persistat pe cerul care incet s-a inseninat si s-a umplut de norisori albi si pufosi ca vata de zahar.
Probabil pentru multa lume curcubeul a trecut neobservat, altii poate l-au privit asa in treacat ca pe oricare alt fenomen al naturii. Pentru mine insa in acele momente de disperare a fost un semn al sperantei!Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

2 comments:

  1. ce de nori! deja ma simteam cu capul in ei! si curcubeul superb! ( sti ce se zice cand apare curcubeul? ca Dumnezeu si-a amintit de noi!)

    ReplyDelete
  2. ioooi asta nu stiam! acuma mi se pare si mai special curcubeul de ieri :)

    ReplyDelete

Printfriendly

About Me

My photo
Io-s Daiana, din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca sint banateanca nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt foarte bine pe aceste meleaguri unde m-am nascut si am crescut. Nu mai stiu exact cand am trecut la nivelul urmator dupa cartofi prajiti/omleta/paste. Am gatit cate ceva comestibil prin primavara lui 2006, cand mami a fost in spital. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, cum a invatat de la tv sa gateasca si faza cu explozia de gusturi in gura cand combini ingredientele... si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile din partea iubitului, mi-am zis ca pot si io, asa am inceput cu prajiturile pt ca mi se par mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet".

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Blog Archive