Cosulete (barcute cu cacao) cumparate de la Kaufland, cu crema de mascarpone si lamaie
De data asta cu mai putin zahar (doar 1 lingura) si cu mai multa zeama de lamaie
500 g mascarpone (250 g Lovilio + 250 g de la Kaufland)
100 g ciocolata alba Bellarom, topita
1 Lg zahar pudra Castello
coaja rasa de la 1 lamaie
1 lingurita esenta de vanilie Castello
5-6 linguri zeama de lamaie
200 g frisca lichida Pilos, batuta
100 g ciocolata alba Bellarom, topita
1 Lg zahar pudra Castello
coaja rasa de la 1 lamaie
1 lingurita esenta de vanilie Castello
5-6 linguri zeama de lamaie
200 g frisca lichida Pilos, batuta
Crema a iesit mult mai moale (fluida) decat data trecuta cand am pus doar 2 linguri de zeama de lamaie, dar a doua zi a fost ok.
Am umplut cosuletele (barcutele) cu crema si le-am lasat in frigider, acoperite, pana a doua zi, ca sa se inmoaie putin si sa se intareasca crema.
No comments:
Post a Comment