La multi ani, Puffy & Linda!
Modificari:
* jumatate de portie
* piscoturi simple, in loc de piscoturi cu cacao
* conserva de fructe tropicale (250 g fructe), in loc de cirese
* insiropat cu sucul din concerva, nu cu lapte
Mersi, Sun Food, pentru fructele delicioase si pentru farfuriile vesele!
Ingredientele mele:
* 12 piscoturi Savoiardi
* 200 g frisca lichida Pilos
* 250 g mascarpone Lovilio
* 1 conserva fructe tropicale Sun Food (250 g fructe)
* 1 plic gelatina granule Dr. Oetker
* 5 Lg zahar pudra Castello
* 3 Lg esenta de vanilie Castello (2 Lg la insiropat + 1 Lg la crema)
* pentru insiropat piscoturi sucul de la conserva de fructe
Fara caldura suplimentara, se face repede, numa' trebe sa bati frisca, restul e 1-2-3, putina rabdare si gata!
No comments:
Post a Comment