Tort duo (doua blaturi: cu cacao si piscoturi; doua creme: tiramisu si ciocolata cu rom si trufe)
Ingrediente:
* 1 blat de tort mic, cu cacao si nuca
* piscoturi (15 buc)
* 1 plic crema tiramisu (preparata cu 200 ml lapte)
* 1 plic crema de ciocolata cu rom si trufe (preparata cu 200 ml lapte)
* cafea pentru insiropat (cu zahar si esenta de rom)
* decor de ciocolata
Mod de pregatire:
Am facut un blat simplu din 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 2 linguri de nuca macinata.
Ouale intregi batute cu zaharul. apoi adaugata faina cernuta, cacaoa si nuca macinata.
La cuptor aprox 25 min (se verifica sa nu se arda).
Cremele le-am preparat conform instructiunilor de pe plic.
Am montat tortuletul in straturi, astfel:
blatul cu cacao insiropat cu cafea
crema tiramisu
piscoturi insiropate cu cafea
crema ciocolata
decor ciocolata
Odihna peste noapte la rece :)
Sursa de inspiratie
No comments:
Post a Comment