* 3 pahare de mure (pahar mare de 250 ml)
* 6 linguri de zahar
* 2 albusuri
Am batut albusurile spuma tare.
Am adaugat pe rand cate o lingura de zahar.
Am adaugat si fructele.
Am tinut la rece pana la servire.
Cu aceasta reteta particip la PROVOCAREA LUNII IULIE "DULCE ROMANIE"2011 gazduita de FLORY pe blogul RETETE FEL DE FEL.
* 3 cups blackberries (large glass of 250 ml)
* 6 tablespoons sugar
* 2 egg whites
Beat egg whites until stiff.
Add sugar, keep beating
Added fruit.
Beat until they all mix well.
Keep cool until serving.
Ce bine arata!N-am facut pana acum spuma de mure,dar as vrea sa-ncerc.Multumesc mult pentru participare,pupici!
ReplyDeletesi eu fac spuma de mure , are o culoare superba si e fff buna !!!
ReplyDelete:* Flory, catkitchen
ReplyDeletela mine asta a fost prima spuma de mure.
puteam sa pun mai putin zahar, mie mi se pare cam dulce.
ieri nu s-a mancat toata spuma si pe azi a cam lasat zeama. dar am batut-o din nou cu mixerul si e ca noua :)