Pages

Friday, November 23, 2012

GASTRO FEST TIMISOARA 2012

Preluarea de la Uica Mihai si Liana TomaImi pare rau ca n-am fost azi, dar maine sper sa ajung. :)"Timp de trei zile, adică
VINERI- SÂMBĂTĂ- DUMINICĂ 
  23.11        24.11              25.11
mă găsiţi la 
Centrul Regional de Afaceri Timişoara (vizavi de Sala Olimpia).

Motivul?
G A S T R O    F E S T     T I M I Ş O A R A   2012
organizat de
Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură
în colaborare cu
Asociaţia Naţională de Gastronomie


Ce vă pregătim?

Vineri la ora 12.oo îmi voi lansa PRIMA CARTE DE BUCATE intitulată BUCĂTĂRIND CU UICA PRIN BANAT

Sâmbătă împreună cu bunul meu prieten
CHEF CEZAR MUNTEANU
vom prepara o găigană uriaşă din 1.000 de ouă. Sprijiniţi şi asistaţi de SELGROS fireşte care este mereu aproape de sufletele noastre.

Duminică, organizăm un concurs şmecher, numit GOSPODINA DE AUR.
Orice gospodină poate veni să prezinte juriului produse din bucătăria ei, conserve, murături, dulceţuri, siropuri.
Iar noi le vom răsplăti cu premii şi cu dragostea noastră.

Dar nu doar atât !!!
În fiecare zi între orele 11 şi 20 veţi avea parte de spectacole gastronomice realizate de cei mai buni maiştri în arta culinară din Timiş.
Iar Chef Cezar, care este şi gazda evenimentului, va demonstra că rafinamentul culinar este la îndemâna oricui, dacă pasiunea şi dragostea trec în mâncare.
Cât despre mine, voi fi mereu în preajma voastră cu o glumă, un sfat, un gând bun.
Vă voi conduce pe la standurile unde expun firme din domeniul gastronomiei, am să vă fac cunoştiinţă cu cele mai bune bloguri culinare din România şi am să vă gătesc bunătăţi împreună cu Nemţoaica.
Nu rataţi prilejul să fiţi în inima gastronomiei româneşti trei zile la rând."

"Se va gati live, se va manca mult si bine, se va bate un record mondial-deci, ce asteptati?

Sunteti invitatii mei!

Voi gati si eu si va voi indulci cu niste Trufe de cozonac si Salam alb de biscuiti.

Rita Oarga din Cluj, va veni cu un tir incarcat de turta dulce maiastru decorata si absolut superba.

Uica Mihai va face show, isi va lansa prima carte de bucate, Cu Uica prin Banat si va incerca sa faca o gaigana din 1000 de oua.

Chez Cezar Munteanu ne va da lectii de gatit si preparate super gustoase de savurat.

Vor mai fi si alti bloggeri culinari care de-abia asteapta sa va demonstreze cat de buni bucatari sunt si sa va incante cu produsele lor. 

Deci, ce mai asteptati?

Va tin locuri in fata?

Haideti cu totii la Gastrofest si da, veti manca pe saturate ;-)"


No comments:

Post a Comment

Printfriendly

Print Friendly and PDF

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).