Pages

Saturday, August 13, 2011

Pure Oolong Tea ~ Dilmah Gift of Green and Oolong Tea


Din aceeasi cutie Gift of Green and Oolong Tea, urmatorul ceai incercat a fost Pure Oolong Tea.

Pentru ca n-am mai baut niciodaa, m-am informat putin de pe net despre aceste ceai. Ziceau ca este intre ceaiul verde si cel negru ca si gust si ca procedeu de conservare. Cica e bun pentru slabit, ajuta digestia, accelereaza metabolismul si mai are si alte beneficii.
Intr-adevar nu e asa salbatic/aspru ca ceaiul verde, dar nici atata de tare ca ceaiul negru.
Mie mi s-a parut ca se apropie mai mult de cel negru.
Culoare puternica, gust pronuntat, aroma super. Mai bun caldut, decat fierbinte.
Fara zahar nu prea mi-a placut, dar cu zahar si lamaie e EX-CE-LEEEEEEEEEEEEENT!


Photobucket Photobucket Photobucket

1 comment:

Printfriendly

Print Friendly and PDF

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).