Tort cu mere intregi, crema de zahar ars si blat vanilat ✌ ❤ 🍰
Surse:
*pentru crema de zahar ars http://miremirc.ro/2012/08/26/tort-de-mere-cu-crema-de-zahar-ars/
Forma (oala) mea are diametrul de 20 cm.
Zahar ars pentru imbracat peretii formei: 100 g zahar
Merele: 5 mere de marime medie, umplute cu 3-4 Lg nuca macinata, amestecata cu scortisoara, 5-6 Lg gem (dulceata) de visine mai lichid, putin unt pe fiecare mar
Crema de zahar ars: din 5 oua, 5 Lg zahar, 500 ml lapte, esenta de vanilie
Blat: din 3 oua, 3 Lg zahar+zahar vanilat bourbon, 3 Lg faina, 3 Lg ulei, 1 lg praf de copt, un varf de cutit de sare
No comments:
Post a Comment