Ingrediente:
* 4 fire de ceapa verde, taiata marunt
* 200 g salam italian, taiat cubulete
* o mana de patrunjel, tocat
* 3 dovlecei mici, curatati de coaja, taiati cubulete
*1 gogosar
* vreo 300 g cascaval, dat pe razatoarea cu gauri mari
* 8 oua, batute cu telul
* sare, mix condimente amestec spaniol de la Lidl
* 3 Lg ulei
* 2 Lg mustar
* 2 lg dulceata de ardei iute de la Elena - Hellena...din bucataria mea
* 10 Lg faina
* 1 plic praf de copt
Mai departe nu e greu de ghicit...
In ouale batute amestecate cu condimente, am adaugat ulei, mustar, dulceata de ardei iute si faina cernuta cu praful de copt.
Peste cruditati, salam si cascaval am turnat "aluatul" de mai sus.
Am nivelat in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor preincalzit la foc mediu pentru 40-45 minute (se verifica daca s-a rumenit dupa gustul fiecaruia).
Vai ce bine arata! Trebuie neaparat sa intru in bucatarie, mai ales pentru clipele cand mi se face foame si as vrea "altceva". :)
ReplyDelete