Thursday, April 8, 2010

Premiu si leapsa

Am primit azi un premiu de la Just me

Mersi frumos! M-ai facut sa ma rusinez,  nu-s io talent innascut

Siiii o leapsa draguta

1. DACA AI UN SUPRANUME:
n-am inteles intrebarea :P

2.UNDE TRAIESTI:
Romania, Timisoara

3.INALTIME:
1.62 cm

4.ONOMASTICA:
19 martie

5.OCUPATIE:
da, mereu

6.FRATI
o sora mai mare

7.LIMBA MATERNA:
romano-maghiara

8.LIMBI VORBITE:
maghiara, engleza, germana, un pic de italiana si franceza

9.COLECTII:
de retete culinare si numai

10.NR LA PICIOR:
36,5

11.SCOALA:
Liceu teoretic - sectia contabilitate-finante
Fac. de stiinte economice

12.MATERIA PREFERATA:
n-am avut o materie anume preferata, mi-a placut scoala in general. poate info.

13.HOBBY:
astronomie, astrologie, filme SF, muzica buna, gatit, fotografiat

14.BANI DE BUZUNAR:
nu, card.

15.DORINTA:
sa iau anul asta licenta

16.VISE:
n-am destul spatiu ca sa scriu tot :)

17.NUMAR NOROCOS
7

18.AI VREA SA REVEZI:
Dirty Dancing
Munchen
Balaton

19.ANIMALE DE CASA:
paianjenii de prin colturile ascunse se pun? ;)

Poftiti la leapsaaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

Printfriendly

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).