Sursa: http://danielaincucina.blogspot.com/2010/02/ochelari-din-foetaj.html
Ingredientele mele:
* 1 foaie de foietaj (400 g)
* 2 pliculete zahar vanilat
* cateva linguri zahar
* nuca macinata
* nuca de cocos
Am lasat foaia de foetaj sa se dezghete la temperatura camerei.
Am intins-o pe masa, am presarat 1 plicuet de zahar vanilat si vreo 2 linguri de zahar normal, apoi nuca macinata si nuca de cocos.
Am inceput sa rulez foaia pe lungime dintr-o parte si din alta spre mijloc.
Nu mi-a iesit simetric, dar na merge :P
Am presarat deasupra 1 pliclet de zahar vanilat.
Am asezat "ochelarii" in tava cu hartie de copt si am dat la cuptorul preincalzit pe foc mediu pana s-au rumenit. (am urmarit cu atentie si am verificat la fiecare 5-20 min, a durat vreo 45 de min, depinde de cuptor)
Ce frumoase ti-au iesit... Imi place penultima poza, privita drept in ochi.. e nucoasa, nucoasa si delicioasa...
ReplyDelete