Sursa de inspiratie: http://corinaureche.ro/tarta-cu-broccoli-fara-blat/
Modificari:
* am pus broccoli semi-congelat, nu l-am oparit
* am pus sunculita taraneasca (afumata) cruda, n-am prajit-o in prealabil
* am pus 3 linguri mari de smantana + 1 lingura de ulei, in loc de smantana pentru gatit
* am pus 2 linguri (cu varf) de faina, in loc de tarate de ovaz
* am adaugat marar
Ingedientele mele:
* 4 oua intregi
* 3 linguri mari de smantana + 1 lingura de ulei
* 2 linguri (cu varf) de faina
* sare, piper dupa gust
* 300 g broccoli
* 2-3 fire de ceapa verde
* o mana de marar
* cam 200 g sunculita taraneasca
* cam 150 g cascaval razuit
Mod de preparare:
- Am batut ouale intregi cu sare pana cand s-au umflat, apoi am adaugat smantana si uleiul si am mai mixat pentru omogenizare.
- Am turnat ouale peste restul ingredientelor (broccoli desfacut in bucati mai mici, sunca taiata cubulete, ceapa si mararul tocat, cascavalul razuit, faina cernuta), am condimentat cu piper si am amestecat.
- Am impartit compozitia in doua forme de cozonac.
- Am copt la cuptorul preincalzit, timp de 35-40 min, la foc mediu spre mic.
Foarte-foarte bun! Perfect de luat la pachet la servici!
Ce bine arată!
ReplyDelete