Pages

Thursday, October 13, 2011

Teekanne Irish Cream

Ma declar fan Teekanne Irish Cream! :)  
Caut aroma asta de prin iarna, cand am baut in Mall-ul din Baia Mare un ceai Demmers cu aroma de caramel. Asta era aroma!  
Am primit in cadoul de toamna de la Miki Roz o cutie de ceai Teekanne Irish Cream. Mersi mult de tot, Miki! M-ai nimerit cu ceaiul si cu restul! pe cutie zice in engleza si alte limbi, ca e ceai negru (90%) combinat cu aroma de Irish Cream (10%), de frisca si wiskey irlandez, in romana au tradus ca e aroma de caramel. asa ca a trebuit sa ma lamuresc si mi-am si facut o cana de ceai. 
E supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

No comments:

Post a Comment

Printfriendly

Print Friendly and PDF

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).