Monday, March 14, 2011

ANUNT ~ ANNOUNCEMENTANUNT!!! 

Scuze ca nu mi se vad pozele incarcate cu photobucket.

In cazul conturilor gratuite Bandwith usage se reseteaza lunar la datei inscrierii (data de 18 in cazul meu) si imaginile deja incarcate vor fi vizibile din nou.

Asta se intampla pentru ca lumea da click pe pozele incarcate pe forumuri si pe blog, deschizand in photobucket poza pusa de mine.
Pana in data de 18, cu parere de rau, imaginile deja puse nu vor fi vizibile.
ANNOUNCEMENT!!!
Some of my pictures, uploaded to photobucket, are not visible right now.

Monthly bandwidth usage resets on the registration date (18 of every month in my case) and the images already uploaded will be visible again.
This is because people click on the pictures I posted on forums and my blog, opening them in photobucket.

Until the 18th, unfortunately, the images already uploaded ​​will not be visible.
Sorry!

No comments:

Post a Comment

Printfriendly

About Me

My photo
Io-s Daiana, din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca sint banateanca nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt foarte bine pe aceste meleaguri unde m-am nascut si am crescut. Nu mai stiu exact cand am trecut la nivelul urmator dupa cartofi prajiti/omleta/paste. Am gatit cate ceva comestibil prin primavara lui 2006, cand mami a fost in spital. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, cum a invatat de la tv sa gateasca si faza cu explozia de gusturi in gura cand combini ingredientele... si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile din partea iubitului, mi-am zis ca pot si io, asa am inceput cu prajiturile pt ca mi se par mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet".

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Blog Archive