Produsele de pe www.decorix.ro enumerate mai jos nu le am, dar treaba ar fi mers cu siguranta mult mai usor daca le aveam in dotare :D
Ciorba de fasole verde
Mai intai si la-nceput Mami, harnicuta, a cules fasolea din gradina.
Apoi io m-am echipat cu sortul amuzant REF: 33.77.90-33.77.93 de pe www.decorix.ro si m-am apucat de treaba.
Am pregatit si celelalte ingrediente:
* morcovi
* ceapa
* ardei gras
* kaiser afumat
*marar proaspat (frunze, cozi)
(nu apar toate in poza pentru ca n-am apucat sa le pozez).
Am spalat, am curatat de capete si am rupt fasolea in bucati mai mici.
Morcovii i-am curatat cu Dispozitivul special de curatat si taiat legumele REF: 33.72.00 de pe www.decorix.ro si i-am maruntit cu Razatoare Wonder Magic® REF: 38.58.24 de pe www.decorix.ro.
Ceapa am curatat-o si am tocat-o cu Aparatul de tocat REF: 93.04.82 de pe www.decorix.ro
Am pregatit aragazul cu Setul de 4 protectii pentru ochiurile de aragaz REF: 33.11.63 de pe www.decorix.ro, ca sa nu-l murdaresc cand calesc ceapa si morcovii intr-una din cele trei tigai din setul cu REF: 36.50.76 de pe www.decorix.ro
In kukta (oala sub presiune) mare, am asezat frunze si cozi de marar, am adaugat fasolea maruntita, ardeiul intreg intepat din loc in loc si o bucata de kaiser tocata marunt (pt ca nu am avut baza de supa de carne pt aceasta ciorba).
Am adaugat aproximativ 3 litri de apa rece, am inchis oala sub presiune si am pus-o pe aragaz pe Placa pentru foc inabusit REF: 28.40.92 de pe www.decorix.ro, ca nu cumva sa se evapore toata ciorba in timp ce io navighez pe forumul roz :P
Dupa ce fasolea s-a inmuiat, am luat kukta de pe foc, am lasat-o sa se linisteasca, am deschis-o, am adaugat ceapa si morcovii caliti, am potrivit de sare, am inchis-o la loc si am mai lasat-o pe foc doar cat sa se patrunda toate aromele.
Pana cand am ajuns sa servim pranzul am tinut ciorba in 2 vase izoterme REF: 31.82.80 de pe www.decorix.ro, ca sa se mentina calda.
Am servit ciorba cu marar proaspat si acrita cu sare de lamaie (in lipsa de corcoduse).
No comments:
Post a Comment