Saturday, February 20, 2016

Smoothie - de toate felurile (update din cand in cand)

1.
*1 sfecla cat un ou
*1 morcov
*1/2 mar
*1 portocala
*1/2 grapefruit

2.
*1/2 morcov
*1 mandarina
*2 felii grapefruit
*1 banana mica
*125g iaurt de baut (fara lactoza)3.
*1 bucatica morcov
*1 portocala rosie
*1 portocala simpla (mica)
*1/2 mar verde
*2 Lg visine
*scortisoara
*ghimbir
*100 ml apa

4.
*1/2 mar verde
*1 bucatica morcov
*1 portocala rosie
*scortisoara
*1 lg polen crud congelat
*1 lg miere
*aprox. 100 ml apa

5.
*1/4 mar
*morcov
*1 portocala rosie
*10 struguri rosii
*polen crud congelat
*60 ml suc de mere
6.
*4 capsune
*1 portocala rosie
*1 portocala simpla
*50 ml suc de coacaze negre
*100 ml suc de mere
7.
*100 g fructe de padure
*1 portocala rosie
*2 felii grapefruit
*10 struguri rosii
*1/4 mar
*1 bucatica morcov
*ghimbir (praf)
*100 ml apaMini blender RUSSELL HOBBS Mix & Go 21350-56, 0.6l, 1 viteza, 300W

No comments:

Post a Comment

Printfriendly

About Me

My photo
Io-s Daiana, din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca sint banateanca nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt foarte bine pe aceste meleaguri unde m-am nascut si am crescut. Nu mai stiu exact cand am trecut la nivelul urmator dupa cartofi prajiti/omleta/paste. Am gatit cate ceva comestibil prin primavara lui 2006, cand mami a fost in spital. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, cum a invatat de la tv sa gateasca si faza cu explozia de gusturi in gura cand combini ingredientele... si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile din partea iubitului, mi-am zis ca pot si io, asa am inceput cu prajiturile pt ca mi se par mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet".

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Blog Archive