Tuesday, June 29, 2010

Leapsa - lista de bookmarks cu retete

Leapsa interesanta preluata de la Kitchenette Aromas
Nu voi ca sa ma laud, nici ca vreau sa va inspaimant, dar am la bookmarks in categoria "cooking" o lista de linkuri ce se intinde pe 23 de pagini word.
Sa nu va inchipuiti ca le-am incercat pe toate. Daaaaa de unde! :) Pe langa aceste linkuri mai am 1.212 retete salvate in google docs, plus 538 MB retete/carti de bucate in format pdf. Daca ar fi sa gatesc dupa aceste retete, as putea pregati altceva in fiecare zi a anului timp de mai multi ani :P
Na e si asta un hobby, sa adun retete :D


Invit pe toata lumea sa ne impartaseasca bookmarks-urile cu tema culinara. Poate facem schimb de liste (hihihi).


Cooking
Bloguri/siteuri

Carne

Deserturi

Drinks

Gyumolcskenyer

how to...

Mancaruri

Microunde
post

sarbatori

Supe ciorbe

Tort

Printfriendly

About Me

My photo
Io-s Daiana, din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca sint banateanca nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt foarte bine pe aceste meleaguri unde m-am nascut si am crescut. Nu mai stiu exact cand am trecut la nivelul urmator dupa cartofi prajiti/omleta/paste. Am gatit cate ceva comestibil prin primavara lui 2006, cand mami a fost in spital. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, cum a invatat de la tv sa gateasca si faza cu explozia de gusturi in gura cand combini ingredientele... si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile din partea iubitului, mi-am zis ca pot si io, asa am inceput cu prajiturile pt ca mi se par mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet".

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Blog Archive